Välkommen till Bergshamrahunddagis, med 10 års erfarenhet kan vi kalla oss hundexperter

07:00 – 18:00

Måndag till Söndag

Järvastigen 2

170 79, Solna

Om oss

Vi är ett hunddagis centralt beläget i Bergshamra i Solna. Här kan Du lämna Din hund i trygga händer när Du exempelvis är på arbetet eller annan sysselsättning där Din fyrfota vän inte kan följa med Dig.

Bergshamra hunddagis befinner sig i ljusa och fräscha lokaler 2min från tunnelbanestationen Bergshamra som ligger längs röda tunnelbanelinjen ca 8min från city.

Det finns 8rum av varierande storlek och antalet hundar per rum anpassas efter rummets yta. Vi har även 2 boxar för exempelvis löp-tikar eller i de fall hunden inte kan vistas tillsammans med andra hundar i flock pga medicinska skäl..

Vi tillämpar en inskolningsperiod på upp till två veckor där hunden får anpassas i lugn och ro till den nya miljön och de nya rutinerna, och först efter inskolningen kan vi avgöra om dagis är ett bra alternativ för just Din hund. Detta görs givetvis i samråd med Dig som ägare..

När Du kommer till hunddagis med Din hund för första gången vill vi att Du visar upp försäkringsbrev samt Ditt vaccinations intyg för kennelhosta, parvo och valpsjuka. Detta är givetvis för Din hunds eget bästa och då vet Du att alla hundar på dagis är vaccinerade, precis som Din är. Hundar med löss, diarré, noskvalster eller liknande får stanna hemma tills de är friska och då är de välkomna tillbaka till dagis igen..

Vi lägger stor vikt vid säkerhet, harmoni och kontinuitet.

error: Content is protected !!